Drömmen om renovering

Många drömmer nog att få möjlighet till att renovera där hemma. Men det kan vara detaljer som sätter käppar i hjulet för att man ska kunna genomföra renoveringen. Framförallt så är det en fråga om ekonomi, man kanske inte har råd att göra detta som läget ser ut just nu.

Skapa en långtgående plan för din renovering, vi kan säga en 5 års plan. Det vi menar är att om 5 år så ska ni genomföra den badrumsrenoveringen som ni så längtat efter. Skapa ett sparmål i er bank och se hur mycket som ni kan avsätta för att kunna genomför den renovering ni önskar.

Prata med banken om de kan ge er ett lånelöfte på om ni kommer upp i den summa ni bestämt efter 5 år. Vi säger om ni sparar 1000 kronor i månaden så på 5 år så får ni ihop 60 000 kronor plus ränta. Skulle ni få låna lika mycket av bank så har ni drygt 120 000 kronor att spendera på er renovering.

Även om det känns hopplöst så ge aldrig upp drömmen om en renovering i ert hus eller lägenhet. Förr eller senare så kommer ni att kunna genomför den. Det gäller att planera och vara smart för att få det att gå ihop.