Behöver du hjälp inför försäljningen av din bostad? Eller när du ska köpa en bostad?

Det är mycket du behöver veta när du ska köpa eller sälja en bostad. Eller vad som gäller juridiskt vid ombyggnationer eller renovationer. Vid en tvist är en jurist som kan bostadsjuridiken alltid bra att ha i bakfickan.

En tvist med till exempel hantverkare, kan vara något så litet som ett fel i ett kök eller nått så allvarligt som större skador på din bostad. De större skador som kan hända är om till exempel en badrumsrenovering inte görs på rätt sätt.

Vilka ska man kontakta?

Hallqvists advokatbyrå bostadsjuristerna är experter inom bostadsjuridik. Detta gör att de kan hjälpa dig när du ska sälja eller köpa en bostad. De har varit i gång sedan 2007 och har bara arbetat med bostadsjuridik. Detta gör dem väldigt specialiserade.

På deras hemsida hittar du många artiklar som ger råd och tips i allt som rör din bostad, oavsett om du bor i en villa eller i en bostadsrätt. De vänder sig både till privatpersoner och till bostadsrättsföreningar.

Deras tjänster innefattar hjälp vid ansökningar om bygglov, hjälp i tvister, rådgivning vid avtalsskrivningar och mycket mer.