Något som verkligen kan förstöra inredningen i ett rum är många synliga kablar. Just elektronik är något som jag inte tycker behöver synas, detta skapar obalans och ger ett rörigt intryck. Idag finns det många bra alternativ på hur man kan gömma bort kablarna, så att de inte stör i inredningen, vi tänkte ta upp några av dem.

CableBox

Detta är en relativt ny produkt på marknaden som jag verkligen gillar. Denna går att använda till allt. Under skrivbordet för att få ordning på datorkablarna, bredvid tv-bänken för att få bort alla kablar till tv:n och övrig utrustning som används där. Helt perfekt. Om du har någon sladdosa någonstans, placera den i Kabelboxen och stuva ner alla synliga kablar och stäng locket! Denna lilla rackare finns på många ställen i mitt hem, jag köpte mina Kabelboxar på Kabelbutiken.

Kabelstrumpa

Kabelstrumpan är som det låter, en strumpa som är öppningsbar i sidan. Strumpan finns både som svart och vit och funkar jättebra att bunta ihop alla kablar i. Denna är perfekt att stoppa alla kablar i och eftersom den är öppningsbar är det enkelt att lägga till eller ta bort någon kabel. Strumpan kan både användas vid datorn eller tv:n. Eller varför inte i köket där det lätt blir många kablar från alla redskap.

Kabellist

Vill du gömma bort dina kablar så mycket som möjligt är en kabellist ett perfekt val. Dessa är ihåliga lister som kan placeras var som det önskas. Denna är bland annat snygg att montera på väggen ner från tv:n till tv-skåpet. Kabellister finns även som golvsocklar och du kan då gömma in alla kablar på golvet i socklarna. Väldigt snyggt. Denna är dock lite svårare att ta bort och lägga till kablar i eftersom den monteras fast på väggen, men vet du vilka kablar du ska ha är detta ett väldigt snyggt alternativ.