Våra hem och vår inredning består av mer än bara möbler. Det är ändå lätt att tänka på möbler då man pratar inredning. Nu behövs det mer än möbler för att göra ett hem till ett hem. Visst möbler är viktigt men lika viktigt är allt annat runt i kring som gardiner, belysning, blommor och vad man har på väggarna.

Alla har vi olik smak på hur vi vill att det ska se ut i våra hem och inget hem ser nog exakt likadant ut. För att ett hem ska bli ett hem så krävs det mer än möbler. Tavlor som hängs på väggen gör hemmet personligt. Vissa väljer att skaffa egentagna tavlor från företaget Canvasframkallning med olika motiv från resor eller liknande. Andra köper konst av lokala konstnärer eller andra konstnärer.

Att ett hem fylls med saker gör att det blir ett personligt hem, man sätter sin prägel på hemmet genom att skaffa sig den inredning som man tycker om och har en relation till. Det kan vara farmors gamla gungstol som står tillsammans med den ultra moderna soffan. Visst kan vi följa vissa inredningsmönster som vi fått tips om på hos Sköna Hem eller liknande sajter som tipsar om inredning.

Huvudsaken är att ni trivs i hemmet och att ni gjort det till ert eget. Det kan vara bra att hämta inspiration om man inte är så duktig på detta med inredning och inte har någon aning om hur man ska möblera upp och vad som passar till vad.