Sommaren är snart slut och nu står hösten och knackar på dörren. Det är slut med midsommarkransar och jeansjackor; dags för halsdukar och mössor att grävas fram ur garderoberna. Men för att verkligen omfamna de mysiga vibbarna kan lite ny inredning till hemmet göra mycket.

Höstfärger

Ta tillfället i akt och omfamna de härliga färgerna som kommer med hösten. Du kan byta färger på till exempel filtar, kuddar och gardiner, och därmed åstadkomma en mysigare känsla. Eller så kan du investera i mycket ljus i olika former; levande ljus gör mycket för att bidra till stämningen. Om du är riktigt vågad kan du till och med prova dig på att stöpa egna ljus!

Våga experimentera

Du kan även prova på att ändra färger på större saker såsom soffan eller mattor. Dock är detta en mer permanent förändring, och kan vara svårare att få att gå ihop med andra årstider. Du kan också omarrangera var möblerna står. Inget skriker höst som en eldstad, men det är inte något som alla har tillgång till. Om du emellertid fortfarande önskar något som ger samma känsla är en elektrisk kamin ett bra alternativ. Ta en titt här för flera tips och inredning som passar ditt hem på hösten.