En eller två plädar är nog ett måste i soffan. Efter en lång arbetsdag är det en fröjd att lägga sig på soffan och dra en pläd över sig. Det känns mer ombonat och är ett lätt sätt att ändra stilen. Även praktiskt vid kyligare sommardagar. Men en pläd kan fungera som en fin inredningsdetalj, antingen hopvikt eller som skydd för soffan.

Plädens skönhet

En pläd behöver inte kosta en förmögenhet och är därför en smart detalj att förnya med. Det räcker med att byta färg efter årstid eller humör för att få ett blickfång i hemmet. Samtidigt som den kommer väl till användning. Där med en bra och allsidig inredningsdetalj som finns i flera olika storlekar.

Vilket material är bra

Naturmaterial är det bästa så som en bomull eller ull, de andas och värmer samtidigt. Ull är extra varmt och bra att investera i då det är kyligare. Den känns torrare mot huden och därmed behagligare att använda.

Tvättningen bör du vara försiktig med om du vill behålla både storlek och mjukhet. Där är det noga att följa tvättråden men du har en filt som håller längre. Klicka här för att läsa mer om ull och var du kan få tag på det.