Är planen att renovera hemma och tanken är att byta ut golv i något eller några rum så kan det vara värt att fundera på detta med golvvärme. Varma rum är lika med sköna rum och man får en betydlig behagligare värme i rummen med golvvärme.

Nu kanske du tänker att det är ett väldigt stor jobb med att installera golvvärme i din bostad. Tack vare Flooré och deras innovativa lösningar så blir det inte mer jobb med att installera än att lägga ett nytt golv. Med deras ”gör det själv kit” så kan du enkelt lägga in vattenburen golvvärme i rum upp till 24 kvadratmeter utan större problem. En annan fördel med deras system är att det inte bygger mer än 13 millimeter så det kan med fördel läggas direkt på befintligt golv utan större problem.

En annan stor fördel med just golvvärme är att du inte behöver någon annan värmekälla som element och liknande. Du kan med fördel plocka bort dessa och får friare att möblera efter väggar. Det blir också en jämnare värme i ett rum med golvvärme. Samtidigt så kan du justera hur du vill att olika rum ska ha olika temperaturer. På så sätt så kanske rum som inte används så frekvent behöver ha lika varmt som exempelvis ett badrum eller sovrum. Du kommer då att kunna spara en del pengar på energiåtgången.

Lycka till med er renovering och vi hoppas ni kommer att få njuta av den golvvärme som installeras i ett eller flera rum i ert hem.